miutescuDeputatul argeșean neafiliat Adrian Miuțescu, membru în Comisia de Industrii și Servicii a Camerei Deputaților, a participat miercuri 24 noiembrie la audierea în Parlament a lui Virgil Popescu, propus pentru funcția de ministru al Energiei.

 

Virgil Popescu a primit aviz favorabil pentru portofoliul de la Ministerul Energiei, din partea comisiilor parlamentare de specialitate reunite. S-au înregistrat 39 de voturi "pentru", 15 "împotrivă" şi o abţinere din totalul voturilor exprimate de membrii comisiilor de specialitate ale celor două Camere.

 

Ministrul a precizat că printre principalele priorități se regăsește finalizarea rectoarelor 3 și 4 de la Cernavodă, retehnologizarea unității 1 și, în contextul creșterii prețului la energie electrică și gaze naturale, continuarea intervenției statului prin măsuri de reglementare.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.