mosteanuMarţi 2 noiembrie, Sorin Grindeanu, vicepreşedintele PSD, a fost votat pentru a ocupa funcţia de preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor pentru două săptămâni, în Biroul Permanent , cu voturile AUR şi UDMR, după ce membrii PNL s-au abţinut. Pentru conducerea Camerei Deputaţilor au fost făcute două propuneri, Sorin Grindeanu, de la PSD şi Cristina Prună, de la USR.

Deputatul Ionuţ Moşteanu, liderul parlamentarilor USR, a taxat dur votarea lui Sorin Grindeanu.

„Moment simbolic. Sorin Grindeanu, omul care scotea în stradă peste 600.000 de români împotriva OUG 13, ales președinte al Camerei Deputaților din partea USL în ziua în care se încheia votul din primul tur al alegerilor prezidențiale Iohannis vs. Ponta acum 7 ani. În aceeaşi şedinţă în care PNL şi-a oficializat, practic, relaţia de bună colaborare cu PSD, instalându-l interimar la şefia Camerei Deputaţilor pe Sorin Grindeanu, fostul premier PSD care a semnat OUG 13 şi a scos în stradă sute de mii de oameni, românii de bună credinţă au mai primit o palmă. Cererea noastră de a fi dezbătută şi adoptată cât mai urgent legea privind certificatul verde a fost respinsă de noua majoritate. Este o decizie cinică, dacă ne uităm la faptul că astăzi avem aproape 600 de români care şi-au pierdut viaţa ca urmare a infectării cu noul coronavirus”, spune deputatul Ionuţ Moşteanu.

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.