narcis_sofianu.jpg

Săptămâna trecută, vineri 20 august, Florin Cîțu și-a depus oficial candidatura la președinția PNL. A doua zi, sâmbătă, 21 august, Narcis Sofianu, unul dintre puținii susținători ai lui Florin Cîțu din rândul liberalilor argeșeni, a ținut să transmită pe contul său de socializare un mesaj de susținere pentru acesta. Un mesaj prin care mai mult îl atacă pe Ludovic Orban, contracandidatul lui Cîțu în această competiție.

Numai că, la fel ca moțiunea lui Cîțu, și mesajul lui Sofianu este plin de vorbe goale care nu au niciun fel de argument, contrazise de realitate.

La o simplă analiză pe text, putem spune că mesajul de susținere a lui Narcis Sofianu pentru Florin Cîțu putem mai rău îl încriminează pe acesta din urmă.

„Susțin moțiunea România Liberală și candidatura lui Florin Cîțu pentru președinția P.N.L. ! Sunt liberal de când mă știu și sunt membru al P.N.L. de 26 de ani! Am crescut alături de liberali adevărați și cred că P.N.L. trebuie să rămână partidul liberalilor, nu al pesediștilor transferați de impresarul politic Ludovic Orban.

Cred că P.N.L. trebuie să fie un partid progresist și dinamic, nu " conservator " ... așa cum zic cei care vor să își " conserve " pozițiile și avantajele. Cred că P.N.L. trebuie să promoveze oameni competenți, nu mediocrității din categoria " oamenii mei ". Pe 25 septembrie 2021 voi merge la Congresul P.N.L. și voi vota pentru reformarea P.N.L., pentru că P.N.L. are nevoie de reformă și România are nevoie de reforme!”, spune Narcis Sofianu în mesajul său de susținere a lui Florin Cîțu.

Văzând cele scrise de Sofianu, ne-am dus direct cu gândul la fostul PSD-ist Dan Vîlceanu pe care tocmai ce Cîțu l-a impus la Ministerul Finanțelor. Curat murdar, coane Sofianu.

Adică PSD-iști lui Orban nu sunt buni, însă ai lui Cîțu sunt buni să ocupe printre cele mai înalte funcții în stat.

Dar poate Sofianu suferă de amnezie și a uitat că cel care conduce acum ministerul Finanțelor, unul dintre cele mai importante ministere, este un fost PSD-ist?

În speranța că va citi și Sofianu acest articol ținem să atașam și o poză cu Dan Vîlceanu, de pe vremea când conducea tineretul social democrat din Gorj.

vilceanu.jpg

Totodată, în echipa de susținători ai lui Florin Cîțu, mulți dintre ei fiind recunoscuți ca fiind oportuniști din punct de vedere politic, se mai află și un campion al traseismului politic, care în decurs de patru ani a făcut parte din patru formațiuni politice, după cum a dezvăluit Robert Turcescu pe contul său de Facebook.

traseist_politic.jpg

„Ăla pe care l-am încercuit e Liviu-Ioan Balint. În 2016 a fost ales deputat din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP). În septembrie 2017, a trecut la Partidul Social Democrat, iar în septembrie 2019, la Partidul Pro România. După ce a votat învestirea guvernului Orban, a demisionat și din acest partid și s-a înscris în ianuarie 2020 în Partidul Național Liberal. La cum se mișcă, eu cred ca e antrenorul echipei câștigătoare. Omul știe jocul”, spune Robert Turcescu.

Așadar, iată că ce se dorea a fi un mesaj de susținere pentru Florin Cîțu, liberalul argeșean Narcis Sofianu mai rău l-a atacat pe acesta, având în vedere realitatea care este cu totul alta, nu așa cum spune Sofianu fără argumente.

Politica asta...

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.