pnlalegerinationale.jpgO delegație a PNL Argeș, condusă de președintele filialei, deputatul Adrian Miuțescu, a fost joi alături de Ludovic Orban, la sediul partidului din capitală, unde acesta și-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal. Organizația PNL Argeș și-a reconfimrat, astfel, sprijinul pentru actualul președinte al partidului și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

Au ținut să facă parte din delegația argeșeană: președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, prim-vicepreședinții PNL Argeș, subprefectul Emanuel Soare și senatorul Dănuț Bica, vicepreședintele PNL Argeș, consilierul județean Marius Postelnicescu, președintele PNL Pitești, viceprimarul Gelu Tofan, prim-vicepreședintele PNL Pitești, Liliana Murguleț, vicepreședintele PNL Pitești, Florentina Ionescu, consilierul județean Florentin Popa, consilierii locali din Curtea de Argeș Marius Octavian Moisescu și Mădălin Marinescu,  consilierul local din Bascov, Cătălin Andrei, secretarul general al ACAROM, Adrian Sandu și alți colegi din județ. 

”Astăzi mi-am depus oficial candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, pentru un nou mandat. Odată cu candidatura am depus programul politic, moţiunea care prezintă viziunea mea despre evoluţia PNL şi viziunea mea despre cum PNL urmează să dezvolte România. Sunt alături de mine foarte mulți colegi pentru că și-au manifestat sprijinul.Vreau să afirm din capul locului că, odată cu începutul oficial al campaniei de promovare a moţiunii pe care o susţin, am ca obiectiv să încep procesul de recâştigare a încrederii românilor în PNL. Am ca obiectiv să refac prestigiul PNL, am ca obiectiv să creştem performanţa guvernamentală, am ca obiectiv să asigurăm coeziunea în coaliţia de guvernare şi capacitatea de a pune în practică programul de guvernare pe care ne-am angajat în faţa românilor că îl vom realiza. Eu reprezint o certitudine pentru PNL.

Nu ascund că moțiunea mea este una conservatoare. Susținem valori fundamentale pe care PNL le-a avut permanent. Apărăm și reprezentăm interesele fundamentale ale României. (…) PNL susține Biserica, familia, satul românesc, cultura. PNL respinge curentele neo-marxiste care își fac loc în mințile unora dintre români. Suntem un partid care a fost un partener al Bisericii, al moralei creștine și al valorilor creștine”, a declarat  președintele PNL, Ludovic Orban, după depunerea candidaturii. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.