maznanascumpiri.jpgConducerea PNL Argeş atrage atenţia cu privire la derapajele în exprimare ale preşedintelui PSD Argeş şi totodată preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă. Într-un comentariu postat pe Facebook, Mînzînă spune că „votul cetăţenilor cretini naşte alianţa PNL-USR”.

Președintele Consiliului Județean Argeș, social-democratul Ion Mînzînă, îi jignește fără jenă pe cetățenii care nu au votat cu partidul din care face parte. Ultima sa ispravă s-a consumat, de curând, pe o rețea de socializare (vezi foto). Îi aducem aminte însă că, din poziția de președinte al Consiliului Județean, îi reprezintă pe toți argeșenii, nu numai pe cei care au o anumite preferințe electorale.

Cu tristețe, observăm că Ion Mînzînă este incapabil să reprezinte onorabil județul Argeș și folosește, în spațiul public, un limbaj de mahala. De altfel, nu este pentru prima oară când Ion Mînzînă îi jignește pe argeșeni. Amintim că, în campania electorală de la alegerile locale de anul trecut, Mînzînă l-a jignit, în direct, la un post local de televiziune, inclusiv pe candidatul PNL Argeș pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, profesorul universitar Emanuel Soare.

Îi recomandăm președintelui Consiliului Județean să petreacă mai mult timp în folosul cetățenilor și mai puțin timp jignindu-i, prin intermediul comentariilor și postărilor de pe rețelele de socializare”, transmite conducerea PNL Argeş.

declaratiimanyana.jpg

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.