perianuInteresat în procent majoritar de funcţii şi de sinecuri şi deloc de comunitate şi de alegători, Radu Perianu stă foarte slab şi când este vorba să îşi aleagă oamenii. Iar cel mai relevant exemplu este reprezentat de echipa pe care şi-a făcut-o pentru alegerile la şefia PNL Argeş din 24 mai. O echipă compusă în majoritate covârşitoare din anonimi şi din foşti PDL-işti vopsiţi în liberali, cum e printre altele cazul lui Dorin Voicu. Şi cazul lui Marius Găleţeanu de la Stolnici e unul jenant, acesta fiind aproape invizibil în comună. Şi Sorin Fîlfănescu este un alt exemplu de liberal anonim şi anodin pe lista propusă de Radu Perianu. Iar lista lui Radu Perianu e şi incompletă, unul dintre posturile de vicepreşedinte nefiind ocupat de cineva, iar la patru posturi de membri pentru Biroul Politic Judeţean nefiind vreo persoană nominalizată. Mai trebuie spus că foştii PDL-işti au început să roiască precum muştele în jurul lui Radu Perianu, unul dintre ei fiind fostul prefect Gogu Davidescu.

I-am recomanda domnului Perianu sa apeleze la site-urile de specialitate pentru a-şi completa lista biroului politic. Sau, de ce nu, poate încerca pe site-urile matrimoniale să-şi găsească parteneri politici, cu sau fără recompensă. Însă la cum este politica, în mod cert va găsi cu recompensă, aşa cum a găsit de altfel şi câţiva primari să-l susţină, unul dintre ei declarând pur şi simplu că-l susţine pe Perianu pentru a realiza ceva în comuna sa şi nicicum din convingere.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.