miuCandidat pentru un nou mandat de președinte al PNL Argeș la alegerile din 24 iulie, deputatul Adrian Miuțescu și-a propus să readucă în Argeș sediile instituțiilor regionale, precum Finanțele Publice, ITM, Direcția Regională Antifraudă și multe altele. Președintele PNL Argeș a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că proiectele aflate în derulare în Argeș, investițiile private de aici și contribuția județului la PIB-ul României justifică recuperarea instituțiilor regionale, “confiscate” de alte județe pe vremea lui Liviu Dragnea. 

 

Iată ce a declarat Adrian Miuţescu: “Pentru mine este important ca Argeșul să devină unul dintre cele mai puternice județe din țară, să fie într-adevăr un lider regional. Merită să fie, contribuția sa la bugetul și PIB-ul României fiind impresionantă. Iar noi nu primim înapoi ceea ce dăm”.

 

Liderul PNL Argeş a mai spus: „Va trebui să readucem aici instituțiile regionale. Ele au fost mutate pe vremea lui Dragnea ba la Ploiești, ba în Alexandria, la Teleorman, ba chiar și la Târgoviște, unde e regionala AFIR. Tot ce a fost important în Argeș a fost transferat în alte părți. Va trebui să recuperăm aceste instituții și vom veni cu dovezile și argumentele pentru acest lucru. Proiectele de miliarde din Argeș, investițiile de aici, justifică acest lucru”.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.