pnl pitDuminică 4 iulie vor avea loc alegerile pentru președinția PNL Pitești. Iar cei doi candidați – Gelu Tofan și Mihai Coteț – și-au stabilit echipele.

 

Cu excepția avocatului Cristina Ghineț, componenții din echipa lui Mihai Coteț sunt nume necunoscute și care nu spun nimic opiniei publice: Mihai Vrînceanu, Gheorghe Bănică, Ghițu Mariana, Năvligu Raul și Horia Goncearu, acesta din urmă pus de fostul primar Cornel Ionică în Consiliul de Administrație de la Termo Calor din 2012, de pe vremea USL.

 

În schimb, candidatul Gelu Tofan are o echipă cu numeroase nume sonore, cu mulți profesioniști în domeniile în care activează. I-am menționa aici pe subprefectul Emanuel Soare, Liliana Murguleț-inspector școlar general, Mihai Alexandrescu-directorul Muzeului Brătianu, Adrian Sandu-secretar general ACAROM, consilierul local și doctorul Tiberiu Irimia, Marcel Ionică-director RAR Argeș, Constantin Viorel – șef serviciu Regia de Drumuri Argeș, antreprenorii Mihaela Frătoaica și Valentin Diaconescu, profesorii Andreea Demeter și Gheorghe Georgescu, plus oameni importanți de la tineretul PNL Pitești (Diana Aldea, Rareș Iorga, Răzvan Popescu) și de la seniorii PNL Pitești (Viorica Brădianu și Dorina Stanciu).

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.