chelaruDeși anul trecut a fost ales deputat AUR pe Argeș, generalul (r) Mircia Chelaru nu are vreo preocupare față de județul care l-a votat. O arată și statisticile de pe site-ul Camerei Deputaților. Statistici conform cărora deputatul Mircia Chelaru nu a avut în ultimele șase luni vreo întrebare sau interpelare legată de Argeș. Mai trebuie spus că Mircia Chelaru este la al patrulea partid, înainte de AUR mai trecând prin PUNR, Partidul Conservator și PNR.

 

Fost șef al Statului Major al Armatei, Mircia Chelaru a fost condamnat acum șase ani la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul "Case pentru generali", fiind acuzat ca a cumpărat, fără drept, o locuință pe care o primise în chirie de la Ministerul Apărării.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.