orban miutescuÎmplinirea a 146 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal a fost marcată luni 24 mai la Muzeul „Brătianu” (Vila Florica) de numeroşi reprezentanţi de prim-rang ai partidului, în frunte cu preşedintele Ludovic Orban, europarlamentarul , Dinu Zamfirescu- fondator al PNL după 1990 şi membru al familiei Brătianu, europarlamentarul Vlad Nistor, Bogdan Gheorghiu-ministrul Culturii şi alte personalităţi, printre care s-au numărat ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului şi actorul Constantin Cotimanis. Iar Mihai Alexandrescu, directorul Muzeului Brătianu, a fost un amfitrion inspirat.

Deputatul Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş, a reuşit din nou să aducă personalităţi de prim-rang în Argeş, o dovadă că vocea sa este una recunoscută şi importantă la nivel naţional. Iată ce a declarat Adrian Miuţescu: „Ca în fiecare an, sunt emoţionat, pentru că aici la Florica, în Argeş s-au născut liberalismul şi Partidul Naţional Liberal. Astăzi, mai mult ca oricând, aniversăm trei evenimente importante: 146 de de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, 200 de ani de la naşterea lui Ion C. Brătianu şi un an de la înfiinţarea Muzeului Naţional Brătianu aici la Florica”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.