ministrul_dezvoltarii.jpg
Ministrul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, Cseke Atilla, se află astăzi în Arges într-o vizită de lucru. Acesta s-a întâlnit cu președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miutescu, senatorul liberal Dănuț Bica, deputatul Daniel Constantin, ceilalți parlamentari de Arges și reprezentanți ai autorităților publice locale. Președintele PNL Arges, Adrian Miutescu, l-a rugat pe ministru să facă demersurile necesare în cadrul Guvernului pentru deblocarea proiectului de la Molivișu, unde mai sunt necesare avize pentru construirea pârtiei de schi.
Împreună cu parlamentarii PNL de Arges, cu președintele Adrian Miutescu, cu viceprimarul Piteștiului, Gelu Tofan, cu primarul Piteștiului și prefectul județului, ministrul Cseke Atilla a fost apoi pe șantierul Sălii Polivalente, lucrare finanțată de Compania Națională de Investiții. Lucrarea este finalizată in proporție de aproximativ 60%.
Ministrul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, Cseke Atilla, a promis sprijinul Guvernului pentru proiectele Argeșului, in același timp amintind de intenția Executivului de a achiziționa aproximativ 3000 de microbuze școlare noi și de a se incepe un program de construire a creșelor. Vizita va continua cu o întâlnire cu primarii din judet.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.