bughiuDeşi ar trebui să aibă o atitudine echilibrată şi obiectivă ca vicepreşedinte al CJ Argeş, Adrian Bughiu, politicianul obişnuit să schimbe partide pe bandă de dragul funcţiilor, a mai comis un derapaj la începutul acestei săptămâni, distribuind un videoclip de la protestele împotriva purtării măştii. Iar PNL Argeş îi cere demisia.

 

„Demonstrațiile și diferitele forme de protest legitime care respectă legea fac parte din actul democratic și reprezintă modalități de exprimare ale cetățenilor pe care noi, ca liberali le respectăm. Dezavuăm însă și suntem total împotriva protestelor și a exprimărilor care afectează statul de drept, care încalcă legea și instigă la ură socială sau sunt îndreptate împotriva măsurilor care protejează viața și sănătatea cetățenilor. De asemenea, condamnăm cu hotărâre ingerințele anumitor partide politice în proteste și tentative unora de a confisca dreptul cetățenilor la libera exprimare.

 

Din păcate, pentru argeșenii de bună credință, domnul Adrian Bughiu, ascuns în spatele funcției de vicepreședinte al Consiliului Județean, prin acțiunile și declarațiile sale instigă și îndeamnă lumea la proteste și la nerespectarea regulilor care au drept scop protejarea sănătății publice. Probabil că domnului în cauză i se pare amuzat să promoveze noaptea ca hoții în spațiul on-line, acțiuni de protest îndreptate împotriva măsurilor anti-pandemie, ca apoi, total iresponsabil pentru funcția pe care o deține să strige “Jos Guvernul!” că așa “dorește” poporul. De fapt, asta dorește domnia sa, dar stă ascuns după fustele nou creatului AUR care seamănă izbitor ca discurs și instigare la ură cu PRM-ul din care a emigrat politic”, se precizează într-un mesaj al Departamentului de Comunicare al PNL Argeş.

 

 

 

„Domnul Bughiu nu s-a debarasat de metoda de comunicare presărată cu jigniri şi aroganţe”

 

 

 

Şi tot liberalii argeşeni mai precizează: „Observăm că metoda aceasta de comunicare publică, presărată cu jigniri și aroganțe sunt vechi metehne peremiste de care domnul în cauză nu a reușit să se debaraseze. Lumea a evoluat domnule Bughiu și noi o dată cu ea, dar se pare că dumneavoastră ați rămas captiv unei gândiri dintr-o perioadă tulbure a României post-decembriste.

 

Funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean se pare că este o pălărie mult prea mare pentru un om care care promovează acțiuni de iresposabilitate socială și instigare la încălcarea legii. Așa că domnule Bughiu, bucurați-vă mai bine de cumpărături la promoție, dați-vă demisia de onoare din funcția de vicepreședinte al CJ și lăsați oamenii responsabili să gestioneze actuala situație de criză”.

 

 

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.