ana stanExclusă din PNL Piteşti (decizie pe care o poate ataca) după ce a nesocotit mai multe hotărâri ale PNL Argeş şi a candidat pentru un post de viceprimar, Ana Stan şi-a arătat noile afinităţi politice la şedinţa Consiliului Local Piteşti de joi 25 februarie, când a votat cot la cot cu social-democraţii, inclusiv împotriva liberalilor. Am discutat cu viceprimarul Gelu Tofan legat de atitudinea Anei Stan şi de faptul că aceasta s-a aliat cu PSD.

„Doamna Ana Stan a votat cot la cot cu pesediştii în Consiliul Local. Acum şi-a dat arama pe faţă, face ce bănuiam. Doamna Ana Stan a fost exclusă din PNL, mai are însă dreptul să conteste la Curtea de Arbitraj, mai are dreptul să conteste în instanţă. Moral era să îşi scrie demisia. Noi am eliminat-o din grupul nostru PNL din Consiliul Local Piteşti, pentru noi este exclusă”, ne-a declarat viceprimarul Gelu Tofan.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.