cirstea usrArgeşul are deja un secretar de stat în noul Guvern. La începutul acestei săptămâni a fost luată decizia ca Adrian Ştefan Cîrstea, actualul preşedinte USR Argeş şi consilier judeţean, să fie secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului.

Absolvent al Liceului Nicolae Bălcescu (actualul Colegiu Brătianu) din Pitești şi al Facultăţii de Transporturi din Politehnica București, secția Tehnica Transporturilor, Adrian Cîrstea a lucrat aproximativ 10 ani în Capitală, în proiectare la Metroul SA București, atelierul Plan general, unde, printre altele, a reușit cu colegii săi să actualizeze proiectul Magistralei 5, ce leagă cartierul Drumul Taberei de centru.

În 2008 a revenit în Pitești. Dorința de a întreprinde ceva pe cont propriu s-a concretizat în 2005. Conduce propria firmă de 15 ani, firmă ce are ca obiect de activitate publicarea în limba română, promovarea și distribuția celor mai populare jocuri de societate educativ-recreative din lume.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.