PrimariaPitesti.jpg

 

 

De joi, 14 ianuarie 2021, se reia programul de audiențe la Primăria Municipiului Pitești, anunță municipalitatea.

Înscrierea în audiență se va face la ghișeele Compartimentului Relații Publice – CIC, prin completarea unei cereri – tip. În curând, înscrierea va putea fi făcută și on-line, prin accesarea formularelor digitale, disponibile pe site-ul instituției după implementarea noii versiuni a acestuia, la care se lucrează în prezent.

Audienţele pot fi acordate doar în cadrul unei întâlniri programate, pentru probleme care intră în competența Primăriei Pitești şi care pot fi soluţionate în cadrul legal de către executivul instituției. Timpul alocat fiecărei audiențe este de maximum 20 de minute.

Pentru detalii privind procedura de înscriere în audiență și de primire a răspunsurilor solicitate, precum și pentru aflarea programului audiențelor la nivelul executivului și al Direcțiilor din cadrul Primăriei Municipiului Pitești, accesați link-ul:  http://www.primariapitesti.ro, secțiunea pentru audiențe.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.