hodosSurse autorizate din cadrul coaliţiei de guvernare de la Bucureşti ne-au confirmat în exclusivitate faptul că Dan Hodoş, consilier local la Mioveni şi copreşedinte USR-PLUS Argeş, este favorit pentru a ocupa poziţia de prefect de Argeş. Chestionat pe această temă, Dan Hodoş, ne-a declarat că încă nu este decisă această numire. Luni 11 ianuarie, în Capitală va avea loc o întâlnire decisivă a coaliţiei de guvernare pe acest subiect.

 

Unul dintre oamenii foarte bine pregătiţi din cadrul USR-PLUS, Dan Hodoş are o vastă experienţă în administraţia publică. Fost bursier la Universitatea Carlos III Madrid şi cu certificări la universităţi de prestigiu precum Yale şi Ecole Centrale Paris, Dan Hodoş a făcut parte din echipa care a implementat cel mai spectaculos proiect Smart City la Alba Iulia.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.