MiutescuJuramant.jpg

Astăzi, parlamentarii aleși în urma alegerilor din 6 decembrie au depus jurământul de credință față de țară și popor. Printre aceștia s-a numărat și președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, care și-a preluat astfel mandatul de deputat. Liderul liberalilor argeșeni a transmis și un mesaj cu această ocazie, mesaj în care evocă valorile istorice, culturale, geografice și economice ale Argeșului. Totodată, Adrian Miuțescu reiterează în acest mesaj și promisiunile din campania electorală pe care le anunță ca obiective ale mandatului său de parlamentar de Argeș, lucru mai rar întâlnit la politicienii noștri care, de regulă, odată văzuți cu sacii-n căruță uită ce au promis înaintea votului.

„Astăzi am depus jurământul la preluarea mandatului de deputat.

Consider că am o datorie față de argeșeni și anume îndeplinirea tuturor promisiunilor făcute în campania electorală.

Argeșul trebuie să depășească perioada de stagnare pe care o traversează de o perioadă mult prea lungă de timp. Autostrada Pitești-Sibiu trebuie terminată, rețeaua de drumuri județene trebuie modernizată, prosperitatea economică și coeziunea socială trebuie să devină realități.

Avem un județ superb, cu oameni extraordinari, iar acest județ trebuie deschis spre lume prin turism și prin cultură.

Suntem județul în care industria auto a făcut istorie.

Suntem județul care a dat României poate cea mai importantă dinastie politică a tuturor timpurilor: Brătienii!

Suntem județul care merită să stea în rând cu toate celelalte județe dezvoltate ale României.

Până azi a lipsit voința politică, dar de azi înainte, ca politicieni liberali, nu ne vom lăsa, nu vom renunța și ne vom bate ca speranțele tuturor celor ce vor mai mult de la județul Argeș să devină realități.

Pandemia a fost nemiloasă, dar nu ne-a înfrânt. Va fi bine!

Vă mulțumesc!

Adrian Miuțescu,

Președinte PNL Argeș”, este mesajul transmis astăzi de liderul liberalilor argeșeni.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.