StroeConf.jpg

Dan Stroe, primarul comunei Bradu, a prezentat astăzi bilanțul administrației locale pentru acest an, bilanț care se dovedește a fi unul fructuos pentru brădeni. „Anul 2020 a fost un an bun pentru noi. Am avut două rânduri de alegeri. Rezultatele au fost foarte bune. Pentru prima dată un partid a luat 10 din 15 consilieri, prezență mare. Am derulat permanent proiecte așteptate de către oameni. Avem și acum lucrări: zidurile unui lac, asfaltare străzi, canalizare pluvială pe strada Principală și suntem în licitație pentru modernizarea străzii Principale cu trotuare. La anul continuăm cu investițiile. Mulțumesc tuturor brădenilor pentru sprijinul acordat”, a a ținut să precizeze primarul Dan Stroe.

La rândul său, viceprimarul Gheorghe Negoi s-a declarat mulțumit de proiectele care s-au realizat în comună și de colaborarea de excepție cu primarul Dan Stroe. „Am făcut echipă bună cu domnul primar. Mi-am dus la îndeplinire toate sarcinile date de primar. Mai mult, eu am telefonul deschis 24 de ore din 24. Am fost în teren, indiferent de oră, la orice solicitare. Realizări au fost multe. Sunt oameni care ne opresc pe stradă și ne spun că s-a schimbat fața comunei de când suntem în fruntea primăriei.”, a spus viceprimarul de la Bradu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.