genteaCa şi acum patru ani, PSD a câştigat la scor alegerile parlamentare în Argeş. Conform numărătorii paralele a PSD Argeş, după numărarea a 73,2% dintre voturi, la Camera Deputaţilor PSD a obţinut 43%, urmat de PNL-18,2%, USR-PLUS-15,5%, AUR-6,9% şi Pro România-5,1%. La Senat, după numărătoarea a 70,1% dintre voturi, PSD are 43%, pe locurile următoare fiind PNL-18,7%, USR-PLUS-15,7%, AUR-7,7% şi Pro România-5,2%. La Piteşti, după numărătoarea voturilor din toate cele 89 de secţii, PSD este câştigător detaşat. Iată rezultatele pe Piteşti la Camera Deputaţilor: PSD-36,4%, USR-PLUS-23,8%, PNL-18,8%, AUR-5,8% şi Pro România-5%. La Senat, iată rezultatele pe Piteşti: PSD-36,3%, USR-PLUS-23,6%, PNL-19,5%, AUR-6,4% şi Pro România-5%.

 

„Rezultatul de la Piteşti este unul foarte bun şi a avut o pondere însemnată în rezultatele la nivel judeţean. La alegerile locale, PSD a avut la Piteşti 32%, iar acum are 36%. Tot la Piteşti, diferenţa faţă de PNL este uriaşă: peste 17 procente. Pentru mine este o surpriză procentul obţinut de AUR. Sunt destule secţii în Piteşti unde PMP sau Pro România au luat mai puţine voturi decât AUR”, ne-a declarat Cristian Gentea, primarul Piteştiului şi preşedinte PSD Piteşti.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.