miutescuAdrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş şi unul dintre cei mai vechi membri liberali din România, împlineşte sâmbătă 5 decembrie 61 de ani. Iar de ziua sa, Adrian Miuţescu a transmis un mesaj special pe Facebook.

 

„Sunt la vârsta la care experiența profesională și de viață este dublată de puterea de a construi și de a mă implica activ în societate.Singurul cadou pe care mi-l doresc este să văd România mergând pe drumul cel bun: spre prosperitate și civilizație. Am ales valorile europene. Am ales să privesc spre Occident. De ziua mea, îmi doresc ca viitorul pe care l-am visat cu toții să devină realitate. Ne vedem la vot pe 6 decembrie!”, a scris Adrian Miuţescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.