miutescuCampania electorală din această toamnă devine una din ce în ce mai murdară. Iar cea mai recentă dovadă în acest sens sunt atacurile mizerabile la adresa lui Adrian Miuţescu, preşedinte PNL Argeş şi preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului. Deşi este internat în spital după ce a fost diagnosticat cu SARS-Cov-2, Adrian Miuţescu este atacat mizerabil şi în această perioadă dificilă. Cea mai recentă minciună propagată în spațiul public se referă la faptul că Adrian Miuțescu ar face parte din 8 Consilii de Administrație.

În primul rând, legea nu permite unei persoane să facă parte decât din maxim 3 consilii de administrație. Și să vrei să fii membru al mai multor CA-uri, nu poți. 

În al doilea rând, adevărul despre Adrian Miuțescu poate fi găsit în declarația de interese (foto facsimil). Acesta este un document oficial, asumat public și poate fi consultat de oricine. Iar în al treilea rând, Adrian Miuțescu este membru al Consiliului de Administrație al Romaero și, prin efectul legii, în consiliul de garantare al Eximbank. Atât și nimic mai mult, după cum puteți observa și în declarația de interese atașată.

 

 

facsimil

 

 Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu a declarat:

”Atragem atenția publicului să aleagă cu atenție canalul după care se informează, întrucât nu tot ceea ce se spune în spațiul public este adevărat. Toate aceste minciuni nu fac decât să deruteze oamenii, să-i aducă în starea de a nu mai ști care este adevărul, iar oamenii cinstiți să fie compromiși. Singurul lucru care trebuie să ne guverneze acțiunile este legea, iar noi o respectăm! Cine spune contrariul ar fi bine să aibă și dovezi!” 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.