NICOLAE_DINICA.jpg

Primar al comunei Corbeni, licențiat în Teologie, Nicolae Dinică este și masterand în Administraţie Publică și Putere Executivă. Afirmă că principala sa preocupare în Parlament va fi îmbunătățirea vieții românilor. 

“Acum când trăim într-o perioadă delicată generată atât de criza sanitară, cât și de cea de guvernământ, trebuie să ne preocupe mai mult ca oricând găsirea oportunităților pentru bunăstarea semenilor. În ceea ce mă privește, am ales să servesc oamenii în cele mai altruiste moduri, atât ca îndrumător spiritual și sprijin pentru suflete, cât și ca prim-gospodar al așezării Corbeni, iar acum în onoranta ipostază de a face parte din cea mai performantă echipă a PSD Argeș care candidează pentru Parlamentul României. Pentru mine și colegii mei oamenii sunt pe primul loc! Echipa PSD are soluția pentru salvarea României! Avem cele mai eficiente măsuri pentru Dezvoltarea Regională, vom susține simplificarea procedurilor pentru accesarea Fondurilor UE și instituirea Registrului Național al Investițiilor publice, iar educația, sănătatea, păstrarea și crearea locurilor de muncă, soluții eficiente pentru activitățile HORECA, modernizarea infrastructurii medicale, modernizarea localităților prin utilități și infrastructură rutieră vor fi mereu în prim-planul preocupărilor noastre.”, declară Nicolae Dinică.

Realizat de S.C. Info Press Smart Top SRL la comanda PSD - Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.