baciu parlamentVirgil Baciu a condus o afacere prosperă şi a înregistrat rezultate extraordinare în administraţie publică în calitate de primar la Corbi. Este un exemplu cât se poate de concret că un administrator de firmă poate avea succes în mai multe domenii cu implicare, pasiune, dăruire şi competenţă. Iar acum, Virgil Baciu vrea să facă şi mai mult pentru comunitate, candidând ca independent la Camera Deputaţilor. Iar Virgil Baciu nu candidează la Parlament pentru bani şi beneficii, ci pentru că îi pasă de oameni, pentru că vrea să îi ajute mai mult.

„Ne cunoștem foarte bine istoria, dar nu știm cum să ne construim viitorul!

Învățământul românesc actual e premiant în dezvoltarea capacității de învățare, asimilare și reproducere a unor texte pe care majoritatea elevilor nu le înțeleg. Comentarii pe texte, învățare fără oferirea de context și mai ales rigiditatea sistemului, toate acestea fiind necesare doar pentru nota de 10 mult dorită de părinți.

Cât de mult îi pregătește aceasta pentru viață? Ajută formulele matematice învățate în școală la calcularea ratelor pentru un credit bancar, te pregătesc comentariile învățate la română pentru a ști cum să interpretezi și anumite situații din etapa de maturitate? Poate prea puțin...

Așa că haideți să facem primul pas pentru un viitor mai bun al copiilor noștri! Votaţi un candidat independent la alegerile parlamentare pentru un viitor independent al viitoarelor generații!”, spune Virgil Baciu.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro