baciuDupă ce a transformat în opt ani ca primar comuna Corbi într-una de referinţă la nivel naţional privind dezvoltarea, Virgil Baciu candidează acum ca independent la Camera Deputaţilor. Iar miercuri 21 octombrie, Virgil Baciu a venit la BEJ Argeş alături de soţie şi cele două fiice pentru a îşi depune candidatura.

„Este o zi specială, pentru că a face acest pas este un lucru curajos. Am demonstrat că nu îmi lipseşte curajul şi că pot să accept orice provocare. Eu cred că de data aceasta electoratul argeşean va analiza mai bine şi cu capul şi cu inima. Sunt singurul candidat independent din Argeş până acum. Îmi doresc să îi reprezint pe argeşeni. Dacă voi fi ales, voi fi în slujba argeşenilor, voi fi deputatul care va fi vocea lor în Parlament. Voi lupta pentru transparenţă în instituţiile publice. Alegeţi inteligent şi votaţi un independent, este mesajul meu pentru argeşeni. În funcţie de prezenţa la alegeri, vor fi necesare între 16.000 şi 20.000 de voturi pentru ca să fiu ales deputat. Şi cred că voi obţine acest număr de voturi”, a declarat Virgil Baciu, candidat independent la Camera Deputaţilor.

baciu family

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.