mileticDuminică 11 octombrie, la Viena s-au desfăşurat alegerile locale şi municipale. Iar Ramona Miletic, o tânără originară din Piteşti a fost aleasă pentru a doua oară consecutiv consilier local la Primăria sectorului 11 din capitala Austriei. Este vorba de sectorul Simmering. Ramona este stabilită de 11 ani la Viena şi la ora actuală este şef de birou la o firmă de construcţii. Ramona Miletic este de opt ani membră a SPÖ, Partidul Social Democrat din Austria.

Din 2018, de când este consilier local, Ramona s-a implicat în numeroase proiecte ale administrației locale, însă nu și-a uitat niciodată conaționalii. A organizat la Viena, împreună cu mai multe consilii județene din România, diferite evenimente de promovare a României, evenimente mediatizate intens de mass-media din Austria.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.