soareRevenit în funcţia de prefect, Emanuel Soare a ţinut să dea o replică foarte pertinentă şi argumentată unor membri PSD şi unor website-uri apropiate PSD care i-au adus jigniri gratuite şi jenante, acuzându-l că a adus COVID în Argeş şi că vor creşte cazurile pentru că s-a întors la Prefectură. Iată ce a scris prefectul Emanuel Soare:

„De ce le-o fi teamă unora de prezența mea la prefectură? Nici nu am fost bine numit, că au și început o serie de website-uri obscure, precum și unele nume îndoielnice ale politicii argesene să jignească, să spună că eu am adus covid-ul și că, din acest moment, cazurile vor crește, că se vor da iar amenzi, că se carantinează etc.

De unde atâta înverșunare și răutate? Ne vom mai face bine vreodată în Argeș? Avem vreo şansă sa ne însănătoşim la nivel de societate? Vom dobândi vreodată bun-simt, respect pentru ceilalți, responsabilitate pentru declarații, profesionalism in exercitarea meseriei?

Poate imi explică și mie acești domni nervoși de ce au scăzut cazurile dacă au rămas în vigoare măsurile luate de mine, de ce alte județe explodeaza acum, iar noi nu, de ce m-a numit, din nou, dacă tocmai fusesem demis, ce este in neregulă cu verificarea respectării legii și sancționarea celor care o încalcă.

Le reamintesc că nu mai suntem în campanie electorală şi că trebuie să ne apucăm de treabă şi să ne respectăm promisiunile făcute oamenilor. Nu credeţi?”

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro