mosteanuMiercuri 30 septembrie, USR-PLUS Argeş a susţinut o conferinţă de presă în faţa Primăriei Piteşti, conferinţă în care liderii alianţei au vorbit despre rezultatele foarte bune obţinute în judeţ. Alături de Ionuţ Moşteanu şi Dan Hodos-copreşedinţii USR-PLUS Argeş au vorbit Mihai Mihăilescu-consilier local şi propunerea USR-PLUS pentru unul dintre posturile de viceprimari ai Piteştiului şi Adrian Cârstea-preşedinte USR Argeş.

„Piteştenii au înţeles că schimbarea va veni de la USR-PLUS. Mesajul nostru pentru piteşteni este următorul: Nu vă vom dezamăgi! Iar peste patru ani, la Piteşti va fi un primar USR-PLUS. Am fost singuri împotriva tuturor. Vechile partide s-au aliat împotriva noastră pentru că le e frică de noi. Cei şase consilieri locali USR-PLUS de la Piteşti sunt oameni foarte serioşi şi bine pregătiţi. Vom face o majoritate de dreapta în Consiliul Local Piteşti. Sunt optimist”, a declarat Ionuţ Moşteanu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.