ac dcDave Evans, primul solist al celebrei trupe AC/DC, a ţinut să trimită un video special de susţinere pentru Virgil Baciu, candidatul PMP la preşedinţia CJ Argeş.

„Salut! Sunt Dave Evans, primul solist al trupei AC/DC şi doresc să transmit un mesaj pentru Virgil Baciu, primarul de la Corbi şi bunul meu prieten. Candidează la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş. Este un om fantastic, cu o energie extraordinară şi face ca lucrurile să se întâmple. Îi mulţumesc pentru Stonebird Festival. E tare!”, a spus Dave Evans în mesajul video transmis.

Acum doi ani, Dave Evans a concertat la festivalul Stonebird de la Corbi în faţa a 5.000 de spectatori din toată ţara.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.