georgescuDatorită realizărilor administrative concrete ale echipei PSD de la Primărie, orașul Mioveni se bucură de recunoaștere și vizibilitate națională și internațională. Mioveni a devenit una dintre localitățile cu cea mai ridicată rată de întinerire a populației din România, grație unui spor natural pozitiv, dar și mobilității teritoriale a tinerilor care au ales să-și construiască aici o carieră și să-și întemeieze o familie. Ion Georgescu a anunțat că își dorește să câștige un nou mandat, iar obiectivul PSD Mioveni în alegeri este să obțină cel puțin tot atâția consilieri cat au fost în mandatul 2016-2020.

Iată ce spune primarul Ion Georgescu: „Ce am promis s-a realizat, nu sunt doar vorbe pe hârtie, ci realizări pe care le-ați văzut cu ochii dumneavoastră, pe lângă care treceți zilnic. Cred cu tărie că este o mare diferență între a promite ceva și a face ceva! Vă mulțumesc tuturor pentru încredere și vă invit să continuăm împreună această viziune, acest efort comun de a transforma Mioveniul într-un oraș model pentru Argeș într-un oraș care să atragă investitori, să încânte vizitatorii și să câștige respectul celor care ne-au criticat ! Mergeți la vot și puneți ștampila, după ce v-ați gândit bine, pe numele celui mai potrivit să vă reprezinte pentru următorii patru ani! Am încredere în dumneavoastră și vă aștept la vot, duminică 27 septembrie! Vă asigur că procesul de votare se va desfășura în deplină siguranță pentru dumneavoastră!”

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.