gentea

Cristian Gentea, candidatul PSD la Primăria Piteşti, are planuri fezabile şi pentru importante pentru dezvoltarea infrastructurii municipiului. „Zona metropolitană ne va permite realizarea - în parteneriat cu localitățile din jur - a unor proiecte importante dedicate infrastructurii de business, celei rutiere, sistemului de transport și rețelelor de utilităţi.

Totodată, va oferi cadrul formal pentru asigurarea de servicii publice performante și atragerea forței de muncă din localitățile limitrofe către firmele din Pitești, prin facilitarea accesului rapid la noile locuri de muncă.

Un rol important pentru conexiunea cu localitățile din jur îl va avea realizarea celor două noi poduri peste Râul Argeș: unul în zona Mărăcineni și altul în zona Lânăriei.

De asemenea, avem prevăzută, începând cu anul 2021, extinderea rețelei de transport public în localitățile limitrofe Piteștiului, prin crearea A.D.I (Asociaţie de Dezvoltare Intercomunitară) Transport și transformarea, începând cu anul viitor, a operatorului intern Publitrans 2000 ȋn operator regional”, spune Cristian Gentea.

 

           Comandat de Partidul Social Democrat - Organizația Județeană Argeș

           Realizat de : S.C. Info Press Smart Top S.R.L.

           Cod mandatar 21200019.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro