baciu

Virgil Baciu, candidatul PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş, are o serie întreagă de proiecte importante pentru ca judeţul nostru să aibă în sfârşit după 30 de ani un marketing turistic la vârf şi să atragă numeroşi turişti din ţară şi străinătate.

Iată ce spune Virgil Baciu: „Argeşul are un potenţial turistic uriaş, un potenţial din păcate ignorat în ultimii 30 de ani de către conducătorii Consiliului Judeţean Argeş. Nimeni din conducerea CJ Argeş nu s-a preocupat să promoveze Argeşul turistic, să atragă investiţii şi turişti. Avem un judeţ plin de locuri minunate şi de obiective de prim-rang. Însă până acum interesul autorităţilor a fost aproape zero. Iar centrele de informare turistică împrăştiate prin judeţ au fost doar bani aruncaţi de la Uniunea Europeană fără pic de eficienţă. E timpul ca lucrurile să se schimbe. E timpul ca Argeşul să devină un judeţ care să atragă turişti din toată lumea. Sunt candidatul PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş şi am numeroase proiecte viabile şi fezabile pentru valorificarea potenţialului turistic enorm al Argeşului. Unul dintre proiectele mele vizează crearea unui marketing turistic şi a unui departament de specialitate la CJ Argeş pentru promovarea şi valorificarea potenţialului turistic uriaş al judeţului. Un alt proiect pe care mi-l propun este crearea unei pagini web interactive în română, franceză şi engleză pentru promovarea şi prezentarea numeroaselor obiective turistice ale Argeşului. Voi identifica oportunităţi de investiţii în turism în fiecare localitate din Argeş. Pe 27 septembrie vă aştept la vot. E timpul să facem din Argeş un judeţ de prim-rang pe harta turismului românesc şi internaţional. E timpul să schimbăm Argeşul. E timpul să acţionăm. Împreună. Prin vot şi prin soluţii pentru comunitate”.

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.