aron

Fost manager al Spitalului Municipal Câmpulung și unul dintre cei mai apreciați stomatologi din Argeș, medicul Andrei Aron a scris pe pagina sa de Facebook o postare specială privind susținerea sa pentru Emanuel Soare, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Argeș. Iată ce a scris Andrei Aron:

”De mult am așteptat acest moment să pot vorbi liber despre un OM! Acest OM de care vorbesc este singurul om politic pe care îl voi susține 100% în această campanie. De ce o fac? O să vă răspund punctual:

1. A fost singurul om politic care mi-a oferit toată încrederea fără să-mi ceară ceva în schimb.

2. A fost singurul, OM, care mi-a acceptat condițiile fără să intervină în ele (chiar dacă își permitea foarte ușor sa o facă).

3. Este singurul, OM, care mi-a dat ocazia să demonstrez ce pot face, fără sa mă condiționeze politic (ceea ce se demonstrează și astăzi).

4. Este singurul, OM, care mi-a oferit o funcție politică (director DSP Argeș) fără condiționare politică, asta pentru că își dorea să aibă oameni profesioniști lângă el și asta era tot ce conta.

5. Este singurul, OM, căruia îi pasă cu adevărat de Câmpulung Muscel, printre acțiunile care au demonstrat acest lucru se numără: numirea șefului de cabinet din rândul muscelenilor și numirea mea la Spitalul Municipal, din dorința de a pune pe picioare laboratorul de analize PCR și din dorința de a echilibra lucrurile intr-un lucru dezechilibrat de pandemia Covid19. Laboratorul si creșterea capacității de testare din Argeș stă ca dovada. Echilibrul, din păcate s-a deteriorat mai mult pentru că s-a amestecat politicul in administrativ (dar asta este pentru altă postare).

6. Pentru că acest OM a trezit în mine speranța mult apusă, că încă mai există speranță și că funcțiile importante nu sunt împărțite doar între incompetenți și corupți.

Acum, după ce am expus toate aceste argumente, ce ar putea sa mă facă să nu spun și să nu cred într-un astfel de OM?

Totdeauna am scris aici și am spus în viața asta exact ceea ce simt și ceea ce gândesc. Cine mă cunoaște cu adevarat știe acest lucru.

Mi-am propus în continuare să fac ce am făcut și până acum, să nu mă bag în politică, dar în schimb îmi voi exprima ceea ce simt față de oamenii care merita.

Nu știu dacă ar mai fi nevoie să spun și numele lui după această descriere (pentru ca sunt convins că cine îl cunoaște s-a prins de la primele puncte) dar o voi face pentru cei ce încă nu-l cunosc, așa cum îl cunosc eu, că este vorba de dl Emanuel Soare!

Acestea fiind spuse, îl susțin pentru președinția Consiliului Județean Argeș. Dacă vreodată ar avea de gând să participe și la altfel de președinții , l-aș susține la fel de convins, fiindcă nu cred ca există limită pe care să nu o poată depășii foarte ușor și natural”.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.