mitrofanSloganul PNL pentru alegerile locale din acest an-„Se poate şi la Curtea de Argeş?”-se dorește un răspuns așteptat ani de zile la Curtea de Argeș unde autoritățile s-au declarat neputincioase în multe situații. Cristian Mitrofan, candidatul PNL la Primărie, propune locuitorilor un mandat care va sta sub semnul schimbării și al modernizării: “Anul 2020 este anul primarilor cu viziune și capacitatea de a schimba localitățile pe care le conduc. Comunitatea s-a simțit abandonată și pusă la respect de primarul care ar fi trebuit să fie în slujba oamenilor. Este timpul să schimbăm acest lucru. ” 

Mai mult decât atât, Mitrofan a declarat război oricărui tip de comportament lipsit de etică și respect, atât în campanie cât și pe durata mandatului său la Primăria Curtea de Argeș: “singura constantă în mandatul actualului primar a fost atitudinea total lipsită de respect la adresa cetățeanului! Nu mai putem tolera un astfel de comportament. Trebuie să scăpăm de administrația toxică a cărei unică performanță este băgatul gunoiului sub preș. Pentru actualul primar este emblematic momentul înmormântării Regelui Mihai I, când gara regală a fost ascunsă sub mesh-uri uriașe care să mascheze fațada degradată și paragina.”

Candidații PNL în aceste alegeri locale merg pe modelul primarilor care au schimbat radical localitățile pe care le conduc. Efectul acestora este contabilizat astăzi în număr în creștere al afacerilor locale, turiști mai mulți și investiții mai consistente de la an la an. Curtea de Argeș își va alege pe 27 septembrie modelul de dezvoltare, PNL pledând pentru rețetele consacrate: Cluj, Oradea, Timișoara și altele din această categorie.

Nevoia de schimbare de abordare este evidentă. Candidatul PNL adaugă în plus și nevoia de altă atitudine, definindu-se ca un viitor primar de bun simț, pentru o viață mai bună în Curtea de Argeș. Cristian Mitrofan a fost validat candidatul PNL la Curtea de Argeș în urma sondajelor interne, care l-au poziționat pe primul loc în preferința oamenilor. Cristian Mitrofan este un om cu o vastă şi recunoscută experienţă în administraţie, fiind timp de un mandat viceprimar la Curtea de Argeş şi 20 de ani director al Casei de Cultură din oraşul Basarabilor.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.