nedeleaViceprimar al comunei Bascov din iunie 2016 din partea PSD şi un om foarte implicat în dezvoltarea comunei, Gheorghe Nedelea a decis din această lună să treacă la PNL şi pentru că la liberali a găsit susţinere concretă pentru numeroasele proiecte pe care le are. De altfel, Gheorghe Nedelea va fi candidatul PNL pentru funcţia de primar la Bascov.

Iar viceprimarul Gheorghe Nedelea a făcut mai multe precizări pe Facebook legat de trecerea sa la liberali: „Am ales echipa liberală, pentru că, în primul rând, aici am găsit susţinere pentru proiectele administrative ale comunei Bascov pe care le-am propus.

Da, am ales un partid care a demonstrat în momente grele că este alături de oameni.

Am ales PNL, pentru că aici am găsit comunicare şi respect.

Iubesc comuna Bascov, aici trăiesc, aici muncesc, aici am prieteni, rude, colaboratori!

Îmi doresc să clădim o comuna prospera, curata si civilizata, sa fim langa oameni si in slujba lor, la modul transparent!

Nutresc convingerea ca alaturi de echipa pe care am format-o din oameni de ispravă, vârstnici şi tineri, serioşi, educaţi şi cu pregătire, pe care o voi propune pentru Consiliul Local, vom duce la îndeplinire strategia noastra, pentru a face din comuna Bascov o comună cu adevărat europeană, cu personalitate şi legitimitate, de care să fim cu toţii mândri! Îndemnul meu de bună credinţă este: haideţi alături de echipa PNL Bascov, să promovăm schimbarea, să reconstruim împreuna Bascovul!”

Trecerea lui Gheorghe Nedelea la PNL este cauzată bineînţeles şi de comunicarea deficitară cu actualul primar Gheorghe Stancu. Un primar preocupat prea mult de putere şi de binele propriu în detrimentul dezvoltării comunei. Iar în ultimii ani Gheorghe Stancu a apărut pe prima pagină a ziarelor din ţară din cauza scandalurilor de şantaj sexual în care a fost implicat sau din cauza banilor publici pompaţi în SMS-uri de zeci de mii de lei la o emisiune-concurs a lui Măruţă. Primarul Gheorghe Stancu, un edil după chipul şi asemănarea PSD Argeş, se vrea primar la Bascov până la adânci bătrâneţi. Numai că în 2020 este în sfârşit timpul schimbării. Iar Gheorghe Nedelea va fi cel care va aduce probabil schimbarea mult aşteptată pentru o comună ce merită alt viitor. Pentru o comună ce merită un primar căruia să îi pese de comunitate cu fapta.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.