miutescu 01PNL Argeş a organizat vineri 24 iulie o conferinţă de presă prilejuită de lansarea candidatului PNL pentru Primăria Piteşti-Sorin Apostoliceanu şi a echipei sale.

După cum a declarat Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş, „Piteştiul, în ultimii ani nu s-a dezvoltat aşa cum trebuie. Piteştiul nu este unul dintre oraşele importante, aşa cum ne dorim cu toţii, ci în linia a doua. De aceea cred că este important ca pentru Piteşti să nu prezentăm nu numai un om, ci o echipă. Nişte oameni serioşi, profesionişti. Această echipă va fi condusă de domnul Sorin Apostoliceanu, care este un foarte bun administrator, un profesionist de primă linie. A demonstrat în patru ani la Primăria Piteşti că se poate face altfel de administraţie. Se poate şi altfel la Primăria Piteşti. Administraţia de la Piteşti a funcţionat în ultimii ani ca o gaşcă de oameni cu interesele unor mafii locale ce au ţinut Piteştiul în zona periferică a dezvoltării oraşelor importante din România. Lucrul ăsta nu mai poate continua.

PNL are un proiect pentru România, PNL are multe proiecte pentru Piteşti şi Argeş. Este foarte important ca aceste proiecte să fie puse în practică de administraţii liberale. Mai multă administraţie, mai multă muncă şi mai puţină politică. Sorin Apostoliceanu a venit alături de noi pentru că el crede în proiectele liberale şi în echipa PNL. Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, se poate ca această administraţie pesedistă să fie schimbată şi la Piteşti”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.