apostoliceanuDesemnat oficial joi 16 iulie candidatul PNL la Primăria Piteşti, Sorin Apostoliceanu a ţinut să transmită un mesaj special legat de candidatura sa şi de planurile sale.

Iată ce spune Sorin Apostoliceanu: „Prieteni, sunt convins ca o mare parte dintre voi ați aflat deja ca m-am alăturat echipei PNL, dar am simțit sa vă spun asta și eu, direct și deschis. De ce? Pentru că mi-ați fost întotdeauna alături și doar comunicând și lucrând împreună, ca și până acum, vom reuși să transformăm Piteștiul în orașul în care vrem să trăim și în care vrem să ne creștem copiii. Nu vă ascund, avem mult de lucru. ÎMPREUNĂ, nu doar eu! Piteștiul are nevoie de oamenii lui ca cetățeni implicați și responsabili și de o administrație deschisă, onestă și determinată.

Modul cum a fost administrat până acum TREBUIE să se schimbe! Eu sunt pregătit să fac asta și știu și cum să o fac. Și, cel mai important, acum am și cu cine!

Voi sunteți martorii direcți ai implicării mele. Împreună cu voi vreau să continui pe acest drum. A venit și rândul nostru să fim dați ca exemplu de AȘA DA!!! Mi-am găsit aliați extrem de bine pregătiți în PNL și sunt mândru că pot să vin în fața voastră cu cei mai buni oameni! Va fi cea mai bună echipă la Primăria Pitești, asta va pot promite de acum!”

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro