miutescuTot mai mulţi primari şi viceprimari social-democraţi din judeţ sunt nemulţumiţi de conducerea PSD Argeş şi de lipsa de implicare a organizaţiei în problemele judeţului şi vor să treacă la PNL Argeş. Plecarea lui Sorin Apostoliceanu de la PSD la PNL este cea mai sonoră. Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş, ne-a confirmat că la ora actuală 10 primari de la PSD sunt în discuţii avansate pentru a trece la PNL. O dovadă certă că PSD Argeş scârţâie din temelii şi începe să piardă tot mai mulţi oameni valoroşi.

„Sunt vreo 10 primari de la PSD care vor să treacă la PNL, oameni care sunt nemulţumiţi. Cei 10 primari sunt în negocieri avansate pentru a veni la PNL. Şi este vorba de primari destoinici din Argeş, primari care au proiecte importante şi viabile şi pe care dorim să îi sprijin. Mulţi au dorinţa de a fi ajutaţi pe proiecte. Vom vedea sau nu dacă se vor finaliza negocierile cu acei primari”, spune Adrian Miuţescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.