adrian_miutescu.jpg

Vorbind despre viitoarele alegeri locale, Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş, a recunoscut că obiectivul principal este câştigarea acestora şi că se ia în calcul şi o colaborare cu alte partide. Însă PNL Argeş nu va colabora vreodată cu PSD, iar Miuţescu a dat şi trei exemple relevante de pesedişti cu care nu ar putea colabora.

„Nu colaborăm cu PSD-ul. Avem ca obiectiv principal câştigarea alegerilor, însă nu putem lua în calcul nişte personaje sinistre din PSD, să spunem că le luăm în PNL doar de dragul de a câştiga alegerile. Cât voi fi eu preşedinte, un personaj precum Dan Manu nu va ajunge în PNL. Şi nici Mînzînă. Nu-l vom lua pe Mînzînă, poate să stea liniştit. Şi nu-l vom lua nici pe domnul Gentea ca să îşi păstreze funcţia la RATEN.  Dânsul ne spunea că nu avem oameni. O să îi arătăm că avem oameni, inclusiv în locul dânsului.  Unul dintre cei care vor fi schimbaţi cât de curând va fi domnul Gentea. Avem deja o propunere foarte bună pentru a îi lua locul domnului Gentea la RATEN”, a spus Adrian Miuţescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.