stonebird.jpgDe săptămâna trecută au fost puse în vânzare abonamentele pentru cea de-a doua ediţie a Festivalului "Stonebird" de la Corbi, cel mai mare festival rock din mediul rural din România. Organizatorii se aşteaptă la un public numeros, cu peste 8.000 de persoane din toată ţara. Festivalul se desfăşoară între 9 şi 11 august în comuna argeşeană Corbi. Preţul unui abonament pe 3 zile pentru cei care îl achiziţionează până pe 28 februarie este de 65 de lei. La evenimentul de la Corbi vor concerta artişti de top, inclusiv Cristi Minculescu, cunoscut pentru prestaţiile sale de excepţie ca vocalist al formaţiei IRIS. "Voi ca voi, dar noi abia aşteptăm vara, pentru că pe 9 august o să fim la cel mai tare festival: Stonebird de la Corbii de Piatră!", a anunţat Cristi Minculescu.

Stenebird_Baciu_2019.jpgPrimarul comunei Corbi, Virgil Baciu, are un mare merit în cazul acestui festival. Organizatorii au spus anul trecut că au mers pe la multe primării pentru a căuta un partener pentru festivalul lor, dar Virgil Baciu a fost cel care "nu le-a mai dat drumul din primărie" până când nu s-au stabilit detaliile manifestării care s-a bucurat încă de la prima ediţie de un succes enorm.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.