marius chivu

Devenit foarte cunoscut și popular pentru rolul Nicu Rață din serialul ”Las Fierbinți”, actorul Marius Chivu are motive de bucurie și în viața personală. După ce a trecut acum câțiva ani prin experiența dureroasă a unui divorț, apreciatul actor s-a recăsătorit cu o piteșteancă, iar împreună au un copil.

Soția sa este Anca Pascu, specialist PR la Colegiul Ecologic Pitești, fostă angajată a Teatrului Al. Davila și fost redactor la editurile Cartea Românească și Sinapsis. Anca Pascu a absolvit Facultatea de Istorie de la Universitatea din București.

Actorul Marius Chivu a absolvit în anul 2000 Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale", Bucureşti, la clasa profesorului Florin Zamfirescu și are la activ zeci de roluri memorabile, atât la Teatrul ”Bulandra” din Capitală, cât și în filme.

Înainte de a se alătura echipei ”Las Fierbinți”, Marius Chivu a jucat în peste 20 de filme şi seriale. A jucat printre altele în ”Nuntă mută” (2008), ”Periferic” (2010) și în ”America, venim” (2014).

Marius Chivu a apărut și în foarte popularul clip ”Perfect fără tine” al trupei Vama.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.