trooperTimp de două zile, pe 12 și 13 iulie, în Parcul Lunca Argeșului, va avea loc a treia ediție a RebelX, festivalul rock ce promovează trupele noi și tinere din România. Intrarea este gratuită, iar evenimentul este organizat de Asociația La Pietre și Primăria Pitești.

Rock-ul are viitor și mulți fani la Pitești. Iar Primăria Pitești este constant cu fapta alături de iubitorii muzicii, o dovadă concretă fiind faptul că și în acest an este co-organizator al festivalului rock RebelX din Lunca Argeșului, festival ajuns la a treia ediție. Două trupe grele ale rockului românesc au confirmat deja prezența: Trooper și Kempes (al cărei vocalist este Ovidiu Ioncu ”Kempes”, fost solist al trupei Cargo).

La ediția din acest an vor mai concerta: Breathelast, Nuanțe, Wildchild, Electric Humidity, Love Bite, Overburn și Destin.

La ediția din 2023 au fost prezenți mii de tineri prezenți la RebelX. Iar concertele în sine au fost unele de pus în ramă, de la Red Suns, Jack of All Trades, 7 Tears Ago, Ungolianth Abyss, Sonic Dust, Harmoniac, Fittonia și Myst până la legendarele trupe Firewind și Altar.

Trupa Firewind, una de mare succes la nivel internațional, al cărei fondator – Gus G – a fost chitaristul lui Ozzy Osbourne, a fost extrem de încântată de atmosfera de la RebelX, având o postare specială pe Facebook în care componenții trupei au spus că la Pitești ”a fost pur și simplu extraordinar”.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.