implant refuzDe câțiva ani, la Crama Marcea de la Ștefănești, unul dintre cele mai pitorești locuri din Argeș, se organizează concerte memorabile de primăvara până toamna târziu, cu trupe de prim rang ale muzicii românești. Iar muzica la superlativ este de fiecare dată asortate cu vinurile foarte bune de la Marcea și cu o atmosferă minunată.

Iar de vineri 10 mai se reiau concertele de la Crama Marcea. Începând cu ora 20.30, pe scena de la Crama Marcea va cânta cunoscuta trupă Implant pentru Refuz. O trupă înființată în 1995 și care în cei 29 de ani de existență a reușit consecvent să împărtășească sentimente puternice cu ascultătorii săi. În cele nouă albume lansate până în prezent au adus mereu un sound proaspăt și versuri atent conectate la realitate, îmbrăcate într-o muzică sensibilă însă în același timp plină de energie.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul iabilet.ro. Accesul general este 75 de lei, în timp ce elevii și studenții plătesc 50 de lei. Accesul copiilor sub 14 ani este gratuit. Accesul minorilor se face doar însoțiți de un adult.

firma

Vineri, 24 mai, FiRMA, o altă trupă foarte iubită, vine în premieră în vie la Crama Marcea, pentru a spune adevărul în versuri și muzică, timp de un concert în stil rock’n’roll. Daniel Rocca (voce, pian, chitară), Sorin Erhan (bas, chitară), Dani Radu (chitară electrică) & C-tin “Bărbuță” Bărbășelu (tobe, percuție) vor oferi în aerul liber de la Marcea un show rock’n’roll full-electric, un mélange de alternativ, muzică de teatru și poezii alese. Biletele se găsesc pe ambilet.ro și costă 80 de lei.

Iar la cele două concerte fanii vor putea degusta noi băuturi pregătite de către cei de la Cramma Marcea.

Am pregătit împreună cu Ilie Galben - pălinca o surpriză pentru amatorii de tărie. Un distilat din vin de Marcea, trimis peste munți, la Ilva Mică în Țara Nǎsǎudului, spre distilare în cazanul lui Ilie Galben. Fie ca ești amator de cocktailuri rǎcoroase, fie dacǎ îți place sǎ marchezi momentul cu o tavǎ cu shot-uri, fie dacă îți place să savurezi un distilat fin pe post de digestiv”, spun reprezentanții Cramei Marcea.

Tot la cele două concerte veți putea încerca și Marcea Breeze, cocktail pe bază de vin și spirit Marcea si shot-uri de spirit Marcea pentru bună dispoziție.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.