overkillOrganizatorii festivalului Posada Rock de la Câmpulung au anunţat oficial marţi 16 aprilie că la ediţia din acest an va concerta celebra trupă americană Overkill, înființată în 1980 și care a vândut peste 16 milioane de albume în toată lumea până acum.

”Overkill, veteranii thrash metalului american, vin la Posada Rock Festival 2024! Prinde ultimele abonamentele PRESALE la numai 295 de lei (plus taxe) și hai la Câmpulung Muscel între 30 august și 1 septembrie să-i vezi live pe metaliștii din New Jersey, dar și pe Benediction, VOLA, TEMIC, Parasite Inc.”, anunță organizatorii festivalului de la Câmpulung Muscel.

Posada Rock se va desfășura pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

Posada Rock este cel mai vechi festival de muzică rock din România. Prima ediție a festivalului Posada Rock a avut loc în 1986, în perioada comunistă. Încă de la început s-a dorit a fi un festival concurs, desfăşurat pe parcursul a trei zile, care aducea la Câmpulung cele mai bune trupe din zona underground și, în recital, numele valoroase ale muzicii rock româneşti.

De-a lungul timpului, pe scena de la Câmpulung Muscel au urcat toate marile formații ale rock-ului autohton, festivalul reușind, în același timp să lanseze an de an nume importante pe scena rock din România.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.