Colibasi-Mioveni.jpgCentrul Cultural Mioveni organizează vineri 19 aprilie, un eveniment de o mare însemnătate pentru oraș, menit să aducă în atenția publicului evoluția localității Mioveni din ultimii 35 de ani.  Un arc peste timp de la comuna Colibași la moderna așezare urbană Mioveni, care la ora actuală se poate mândri cu o catedrală impresionantă, cu unități de învățământ moderne, iar cel mai important lucru cu care se mândrește Mioveniul este  Spitalul Orășenesc Mioveni, singurul spital de stat construit în România,  în perioada postdecembristă.

𝐂𝐨𝐥𝐢𝐛𝐚𝐬̦𝐢 - 𝐌𝐈𝐎𝐕𝐄𝐍𝐈: 𝟑𝟓 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐫𝐢𝐝𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐚 𝐫𝐚𝐧𝐠𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐨𝐫𝐚𝐬̦! Data de 19 aprilie constituie un pas major în istoria orașului Mioveni! La 19 aprilie 1989, prin Decret Prezidenţial, comuna Colibași, devine oraşul Colibaşi. 7 ani mai târziu, în 1996, ca urmare a unor demersuri făcute de către autorităţile locale, oraşul Colibaşi revine la vechea denumire, Mioveni. Cu această ocazie, Centrul Cultural Mioveni, organizează un simpozion aniversar, vineri, 19 aprilie 2024, ora 12.00, în sala de spectacole a instituției. La eveniment vor participa personalități marcante în evoluția orașului”, transmit organizatorii evenimentului.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.