implant pentru refuzA devenit o frumoasă tradiție în ultimii ani ca la Crama Marcea de la Ștefănești să se organizeze concerte de primăvara până toamna cu trupe de top din România, de la byron și The Mono Jacks până la Vița de Vie și Grimus. Și de fiecare dată au fost concerte memorabile la Crama Marcea, cu muzică foarte bună, vinuri excelente și o atmosferă de ținut minte pe termen nelimitat.

Iar din luna mai se reia seria concertelor de la Crama Marcea. Vineri 10 mai, începând cu ora 20.30, pe scena de la Crama Marcea va concerta cunoscuta trupă Implant pentru Refuz. O trupă înființată în 1995 și care în cei 29 de ani de existență a reușit consecvent să împărtășească sentimente puternice cu ascultătorii săi. În cele nouă albume lansate până în prezent au adus mereu un sound proaspăt și versuri atent conectate la realitate, îmbrăcate într-o muzică sensibilă însă în același timp plină de energie.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul iabilet.ro. Accesul general este 75 de lei, în timp ce elevii și studenții plătesc 50 de lei. Accesul copiilor sub 14 ani este gratuit. Accesul minorilor se face doar însoțiți de un adult.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.