johnny badulescu 01La ediția din acest an a show-ului ”Vocea României” de la Pro TV, Johnny Bădulescu, tânărul cu o voce minunată originar din Mioveni a impresionat pe toată lumea cu talentul său, trecând rând pe rând de etapele audițiilor pe nevăzute, a duelurilor și a knock-out-urilor, confirmând astfel că este pe bună dreptate unul dintre favoriții pentru calificarea în marea finală din luna decembrie.

Iar Johnny este și un tânăr cu foarte mult bun simț, deschis și comunicativ.

”Experiența Vocea României până acum s-a dovedit a fi un rollercoaster de emoții intense, niciodată trăite până acum. Odată cu participarea mea în acest show TV am reinvatat să mă bucur de viață, de prezent și de mine, că artist. M-a ajutat de la etapă la etapă să mă redescopăr, să mă reinventez și să trec peste niște bariere și limite pe care mi le puneam poate din lipsa de încredere sau teamă. Cel mai special moment a fost fără nicio îndoială momentul în care în etapă knockout-urilor, antrenorul meu Smiley, a zis că va merge mai departe în live-uri cu “ Johnny “. Poate și pentru că mi-am dorit din tot sufletul acest lucru, însă ce-am trăit și simțit atunci au făcut că acest moment să rămână în sufletul și în amintirea mea drept un moment pe care cu siguranță nu-l voi uită niciodată. Îi sunt recunoscător lui Smiley pentru șansă și îi mulțumesc pentru încredere. Astfel că în primul live voi da tot ce pot să ajung la sufletele telespectatorilor pentru că asemenea dorința și motivație nu am mai simțit niciodată, dar asta nu se poate întâmplă, bineînțeles, fără voi, cei de acasă!”, a declarat Johnny Bădulescu în exclusivitate pentru FinanciarPress.ro.

Tânărul artist ce are deja numeroase premii la activ este foarte atașat de Mioveni, orașul său natal. ”Mioveni sau acasă! Nimic nu se compară cu bucuria și entuziasmul pe care le simt când mă întorc la mami și la tati și când văd Casă de Cultură în care am făcut primii pași în această lume minunată a muzicii. Îmi pare rău că poate în ultimii ani nu am mai avut ocazia să-i bucur pe oamenii de acasă cu vocea mea, și îmi doresc că viitorul să mă ajute să rămân conectat cu ei, pentru că niciodată nu voi uita de unde am plecat. Acasă e acasă, iar sprijinul și suportul pe care-l primesc de acolo de fiecare dată când am nevoie, nu le-am găsit nicăieri în altă parte. Îmi doresc din inima să-i fac mândri pe toți cei care mă urmăresc și-mi cunosc pașii încă de mic, nu fără a le mulțumi de un milion de ori că sunt acolo și că îmi dau încrederea de care am nevoie negreșit”, mai spune Johnny Bădulescu pentru FinanciarPress.ro

Absolvent al Colegiului Național I.C. Brătianu din Pitești și student la Psihologie, Johnny, pe numele real Ion Moise Bădulescu, este unul dintre cei mai talentați tineri artiști din muzica românească la ora actuală. În primăvara lui 2022, Johnny s-a calificat în finala Eurovision România cu piesa ”Guilty”.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.