bal bratianuUnul dintre cele mai bune colegii din Argeș și din țara noastră, Colegiul Național ”I.C. Brătianu” a demonstrat pe deplin că este la superlativ absolut și când este vorba de organizarea Balului Bobocilor. Iar ediția din acest an a Balului Bobocilor, organizată joi 23 noiembrie la Restaurantul Magic Events din Trivale, a fost una ce cu siguranță va fi ținută minte mult, mult timp. O ediție organizată impecabil și pe parcursul căreia momentele de neuitat au abundat.

Opt perechi de elevi s-au duelat pentru titlurile de Miss și Mister Boboc. Tema balului a fost una foarte inspirată: ”Lacul Lebedelor”. Iar concurenții s-au îmbrăcat adecvat, în alb și negru. Și, timp de mai multe minute, cei 16 concurenți au reușit o reinterpretare a celebrului balet clasic creat de Ceaikovski. Baletul clasic interpretat superb (s-au văzut zecile de ore de repetiții ca la carte) a fost urmat în partea a doua a momentului artistic de ”Lacul lebedelor” în ritm de street dance, cu coregrafii spectaculoase și acrobații, plus o sincronizare demnă de o trupă profesionistă. Iar momentul extraordinar a fost aplaudat minute în șir de cei 500 de elevi, profesori și invitați.

Și partea artistică cu invitați speciali a fost la înălțime. Ilinca Din, elevă a Colegiului ”Brătianu” cu numeroase premii la activ, a impresionat cu interpretarea la nai a piesei ”The Lonely Shepherd”. Momente speciale au fost susținute și de trupa Cross Generation, cu solista Madi Tacu, fostă concurentă la Vocea României, precum și elevii Dalia Ciocîrlan, Patricia Mihail și Antonia Rizea.

Concertele susținute de îndrăgiții Delia și Alex Velea a făcut ca toată lumea să danseze, iar atmosfera să fie la superlativ până la final.

O mențiune aparte pentru inimoșii și pasionații organizatori, care au reușit să facă din Balul Bobocilor un eveniment de cinci stele. Este vorba de profesoarele Alina Turcescu, Daniela Duminică, Ruxandra Corodi și Andreea Mogoș, alături de directoarea Florica Dumitru și directorul adjunct Bogdan Ionescu.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.