calatorie-muzicala.jpgUCIMR vă invită să parcurgeți Călătoria Muzicală în Jurul Lumii în 50 de Minute printr-un Recital Cameral ce va avea loc vineri, 24 noiembrie, începând cu orele 20:00, la Centrul Multifuncțional din Pitești.

Seara va fi asigurată de violoncelistul Adrian Mantu împreună cu acordeonistul Dermot Dunne și artistul Mihai Cucu.

Din program fac parte lucrări precum:

Grand Tango – Astor Piazzolla
Variazioni di Bravura – Nicolo Paganini
Mirror in mirror – Arvo Pärt
Coolin – Joan Trimble
Bachianas Brasileiras – Heitor Villa-Lobos
Ennio Morricone – The Legend of 1900 / Playing LOVE
Constantin Dimitrescu – Dans Țărănesc
North Korean Song

Concertul face parte din proiectul CelloVision, care își propune să creeze o legătură între diverse forme de artă și artiști, prin intermediul videografiei de avangardă.

Integrând muzică live alături de elemente vizuale, proiectul oferă publicului o experiență memorabilă, o călătorie muzicală ce traversează de la clasic la contemporan și îmbină armonios jocul de imagini figurative și abstracte.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.