titieni

Sâmbătă 16 și duminică 17 septembrie, de la ora 19, la Teatrul Al. Davila din Pitești va fi o premieră mult așteptată. Este vorba de comedia “Proștii sub clar de lună” scrisă de Teodor Mazilu, în regia lui Felix Alexa, cu următoarea distribuție: Adrian Titieni, Gogu Preda, Ada Dumitru, Ramona Olteanu, Cătălin Mirea, Mirela Popescu, Adrian Duță.

În rolul principal este actorul Adrian Titieni, fost rector al UNATC București în perioada 2012-2016 și totodată noul director al Teatrului Odeon din București. Între 2008 și 2012 a fost prorector, iar din 1989 este profesor la specializarea Arta actorului, al cărei șef de catedră a fost între 2002 și 2007. Din 2013 este fondator și profesor al Școlii de duminică a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale”, din 2016 este profesor asociat la Universitatea București, iar din 2019 și la Universitatea „Ovidius” din Constanța.

Un alt rol important îl are Ada Dumitru, considerată una dintre cele mai talentate tinere actrițe din Europa de Est.

Ada a debutat la 15 ani într-un spectacol de Mihai Mălăimare, fiind pregătită de celebra Susan Batson, profesoara de actorie a lui Nicole Kidman, şi a avut un rol principal într-un serial poliţist alături de James Marshall, unul dintre starurile din Twin Peaks.

ada

Ada Dumitru a absolvit UNATC în 2017 la clasa profesorului Florin Zamfirescu. Este fiica actriţei Iulia Dumitru, iar tatăl său vitreg este cunoscutul actor Constantin (Bebe) Cotimanis.

În 2021 a terminat filmările la “Three Knee Deep”, un serial poliţist în care are rol principal, interpretând o criminală în serie, şi joacă alături de James Marshall, unul dintre starurile din Twin Peaks.

Ada Dumitru a făcut cursuri de actorie inclusiv la New York şi Los Angeles şi are la activ numeroase roluri în piese de teatru, filme şi scurt metraje premiate inclusiv la Hollywood.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.