analogue_principal.jpg

Orașul Mioveni este unul dintre cele mai dinamice orașe din țară, acest lucru datorându-se și  evenimentelor cultural-artistice care se organizează aici. De-a lungul anilor, mai exact de când administrația locală se află sub bagheta primarului Ion Georgescu, la Mioveni s-au organizat numeroase evenimente foarte apreciate și cu audiență maximă. Iar asta se întâmplă nu de azi, nu de ieri, ci de la începutul anilor de mandat ai primarului Ion Georgescu.

Sigur, toate acestea nu au fost realizate doar de primarul Georgescu, împreună cu echipa sa, dar exact cum se spune și în popor, degeaba orchestra este bună dacă dirijorul dă tonul greșit.

Și ar mai fi un lucru. Se spune că Mioveniul dispune de un buget generos, deși în ultimii ani nu mai este așa, dar au mai încercat și alte administrații locale să organizeze astfel de evenimente, dar care însă nu s-au bucurat de același succes. Însă la Mioveni primarul Ion Georgescu și echipa sa se implică 150%  în viața comunității și în organizarea de evenimente de neuitat. Iar numeroasele evenimente de succes organizate la Mioveni atrag și sponsori importanți dornici să se implice. Cel mai recent exemplu: 90% din bugetul festivalului Analogue este asigurat din sponsorizări.

Așadar, iată câteva imagini realizate sâmbătă, 26 august, în a doua seară a Festivalului Analogue, festival ce iată că deși este abia la a doua ediție, acesta a devenit un adevărat brand al Argeșului și care iată a făcut din orașul Mioveni timp de trei zile capitala distracției și a muzicii bune.

Însă, cum o poză face cât o mie de cuvinte, lăsăm imaginile să vorbească.

analogue1.jpganalogue2.jpganalogue3.jpganalogue_4.jpganalogue_5.jpganalogue_6.jpg

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.